"Наші навіть вилізти бояться": бойовики на Донбасі шоковані новою зброєю ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

"Наші навіть вилізти бояться": бойовики на Донбасі шоковані новою зброєю ЗСУ

"Наші навіть вилізти бояться": бойовики на Донбасі шоковані новою зброєю ЗСУ
Джерело:  online.ua

До представників групи "Інформаційний опір" потрапило радіоперехоплення розмови бойовика "К" зі своїм "колегою". Як відомо, вже кілька місяців проросійські бойовики на Донбасі зазнають відчутних втрат. Самі вони, не приховуючи емоцій, звинувачують в цьому новітню зброю, якою забезпечили українську армію, передає ONLINE.UA.

Що особливо цікаво, самі бойовики нарікають на брехню російських пропагандистських каналів, де досі розповідають, що ЗСУ воюють "брухтом".

"Мене добивають оті російські канали, які на Донбас х*й їздять. Мовляв, воює брухтом українська армія. Та давно вже це не так. Їм таку електроніку поставили, що в Росії такої х*йма", – говорить "К".

Бойовик також поскаржився, що в українських бійців зброя з лазерним прицілюванням, а бойовики досі "лінійкою в очі світять".

"Їх артилерія прикриває, птури (ПТУР українською ПТКР, протитанкові керовані ракети – ред.). Наші бояться з-за амбразури навіть вилізти. Бо знають, що миттєво ПТУР прилетить. А їх навіть не чути. Наче з-під самого Львова летіло", – скаржився бойовик.

Тож недарма серед бойовиків на Донбасі стає все більше дезертирів – про що свідчать повідомлення розвідки Міноборони України.

Як повідомляв ONLINE.UA, головнокомандувач Об’єднаних сил заявив, що із російськими військовими, які беруть безпосередню участь в агресії Російської Федерації проти України, кожен день ведеться розмова мовою української зброї. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?