Наші їх буквально шаткували: журналіст розповів про бій під Авдіївкою, з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Наші їх буквально шаткували: журналіст розповів про бій під Авдіївкою, з'явилися фото

Наші їх буквально шаткували: журналіст розповів про бій під Авдіївкою, з'явилися фото

Український журналіст Роман Бочкала розповів подробиці бою під Авдіївкою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Сьогодні була одна з найважчих ночей на Авдіївській промзоні. Крім стрілецької зброї і мінометів, противник застосовував САУ 152 мм і танки. Йшла піхота. Хвилями. На забій. Наші їх буквально шаткували. Дуже дивна тактика ...", - написав журналіст.
Бочкала розповів про поранених з боку України.
"Зрозуміло, що при такій інтенсивності вогню, з української сторони теж не без втрат. Важко доводиться десантникам. Але про те, що у них і як розголошувати не будемо. Вони в самому пеклі. Не легше і бійцям 58 Сумської бригади, яка власне тримає промку. За ніч у них 5 поранених. Один хлопець зовсім важкий... А сепарів кидають на забій. З чим це пов'язано, однозначно не беруся судити. Зрозуміло, що хочуть вибити наших звідти. Ну і плюс з того боку підійшло посилення. Кадрові росіяни упереміш з місцевою шушерою - її і кидають на фарш. Питаю у хлопців з підрозділу, який навіть називати не можна: з ким зараз воюєте? Відповідь: «А хз... За формою - в гірках. Знаків відмінності немає. Живих не брали». Настрій у наших хлопців бадьорий. Тримаються краще за всіх!", - розповів він.








Раніше позаштатний радник міністра інформації в АТО Олександр  Бригинець розповів про те, що в Авдіївці бойовики вбивають своїх же.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?