Насіров пройшовся по НАБУ через заборону випустити його до США на лікування
Категорія
Події
Дата публікації

Насіров пройшовся по НАБУ через заборону випустити його до США на лікування

Насіров пройшовся по НАБУ через заборону випустити його до США на лікування
Джерело:  online.ua

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров звинуватив Національне антикорупційне бюро у саботуванні його лікування у США, якого він дуже потребує.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Насірова.

Читайте також: НАБУ відмовило Насірову у виїзді в США

"НАБУ переживає складне випробування "мідними трубами". Я вже неодноразово говорив, що Національне антикорупційне бюро – вкрай потрібний орган для країни. Але коли там працюють популісти, марнославні люди, а інколи – відверті негідники з маніакальною тягою до власного піару – то це вже велика проблема. Проблема всієї країни", - написав Насіров.

"Ще одним проявом цієї "дитячої" хвороби НАБУ стала брехня про те, що я ніби то просив дати мені дозвіл на виїзд до Польщі. Офіційно прошу показати моє звернення, - коли і до кого я звертався. Чи це спеціально вигадано для того, аби заблокувати виїзд на лікування до США? Йдеться ж лише про один тиждень!!! Відмова відпустити на такий потрібний мені курс лікування залишиться на совісті детективів, котрі ухвалили це рішення. Але я обіцяю використати всі конституційні методи для відстоювання своїх прав. Адже йдеться не про поїздку на курорт, і питання стоїть дуже гостро", - додав чиновник.

Зазначається, що раніше Насіров вже звертався до детективів Бюро за дозволом виїзду за кордон, коли прохав дозволити відвідати змагання збірної України по дзюдо у Варшаві.

Друге клопотання Насірова прийшло до НАБУ 25 травня, і необхідність виїзду в США була мотивована необхідністю "проходження лікування".

Як повідомляв ONLINE.UA, Насіров був заарештований у гучній справі Олександра Онищенка про завдання збитків державі на 2 мільярди доларів, а потім випущений на свободу після того, як його дружина внесла заставу в 100 млн грн.

27 квітня Роману Насірову було продовжено на два місяці термін тримання під вартою з можливістю внесення застави у 100 мільйонів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?