Насіров "зцілився" і насмішив мережу: з'явилися фото і онлайн-трансляція суду
Категорія
Події
Дата публікації

Насіров "зцілився" і насмішив мережу: з'явилися фото і онлайн-трансляція суду

Насіров "зцілився" і насмішив мережу: з'явилися фото і онлайн-трансляція суду
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото з Солом'янського суду Києва з відстороненим головою Державної фіскальної служби Романом Насіровим, який раніше був звільнений з-під варти, чиновник, доставлений в суд на ношах, вже піднявся на ноги.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соціальних мереж.
Так, у своєму Twitter журналіст Роман Кравець виклав знімок Насірова, який піднявся на ноги: "Насіров вже сам почав ходити".
Крім того, в мережі з'явилася і онлайн-трансляція з суду, який обирає голові ДФС запобіжний захід.

 
Читайте також: Суд по Насірову: мережу насмішило кумедне фото





Зазначимо, що перед цим були опубліковані фото Насирова, очікує рішення про запобіжний захід сидячи в кріслі судді. Користувачі звернули увагу на те, що керівник ГФС нібито зовсім недавно переніс інфаркт, і подібне "зцілення" – справжнє "чудо".


"Насіров вже сидить) В суддівському кріслі) Він в помаранчевому светрі", - повідомила у своєму Facebook журналістка Алла Хоцянівська.
У свою чергу, журналіст Марія Васильєва поділилася цим фото і прокоментувала: "Вранці Насірову настільки полегшало, що йому набридло лежати і він сів. У крісло судді. Просто, щоб ви розуміли рівень нахабства".


В соцмережах після новини про "чудесне зцілення" Насірова піднялася справжня буря.







Як повідомляв ONLINE.UA,  Романа Насірова підозрюють у пособництві нардепу-втікачу Олександру Онищенко і нанесенні України шкоди на суму близько 2 млрд грн. Перед оголошенням підозри Насіров нібито втратив свідомість і пережив інфаркт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?