Насірову рано радіти: в САП зробили важливе оголошення
Категорія
Політика
Дата публікації

Насірову рано радіти: в САП зробили важливе оголошення

Насірову рано радіти: в САП зробили важливе оголошення
Джерело:  online.ua

Спеціалізована антикорупційна прокуратура збирається оскаржити рішення Солом'янського райсуду Києва у справі глави ДФС Романа Насірова, якому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під арештом на строк до 60 днів з можливістю вийти під заставу в 100 млн грн.
Про це заявив керівник САП Назар Холодницький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомства.
Читайте також: За става малувата: соцмережі ніяк не заспокояться через справу Насірова
"Зараз ми готуємо апеляційну скаргу на це рішення Солом'янського райсуду Києва, оскільки в частині альтернативного запобіжного заходу - грошової застави - ми будемо дотримуватися наших первинних вимог в 2 млрд грн для того, щоб розмір застави забезпечив виконання Романом Насіровим своїх процесуальних обов'язків", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві-нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько2 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?