Наслідки будуть сумні - в команді Путіна почалася істерика після заяв Лукашенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Наслідки будуть сумні - в команді Путіна почалася істерика після заяв Лукашенка

Наслідки будуть сумні - в команді Путіна почалася істерика після заяв Лукашенка
Джерело:  online.ua

Команда російського президента Володимира Путіна продовжує уважно стежити за усіма подіями та скандалами в Білорусі, а також не втомлюється коментувати усі заяви, які лунають з вуст чинного білоруського лідера Олександра Лукашенка. Цього разу свою позицію вирішив озвучити заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв - він почав публічно скаржитися на те, що політичні відносини РФ та Білорусі стали "дрібною розмінною монетою" під час виборчої кампанії в країни. Окрім того, скандальний російський політик цинічно натякнув, що наслідки погіршення відносин між країнами будуть сумними. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Белсат".

"Російсько-білоруські відносини, я навіть більше скажу, Союзна держава, інтеграція стали дрібною розмінною монетою під час виборчої кампанії", - наголосив Дмитро Медведєв.

Окрім того, він зухвало зазначив, що не може позбутися думки, що "різні казуси, які відбуваються, це частина досить нескладної політичної технології". За словами політика, Лукашенко робить усе можливе, аби виліпити образ ворога, а тоді за його допомогою домогтися політичного результату. Член комнади Володимира Путіна поскаржився, що це не лише ображає, але й викликає сум.

"І наслідки цього будуть сумні", – натякнув Дмитро Медвєдєв.

Варто звернути увагу на те, що цю заяву він зробив за кілька днів до проведення в Білорусі президентських виборів. Як відомо, президент Білорусі нещодавно жорстко розкритикував Кремль після того, як наприкінці липня білоруські державні медіа заявили про затримання 33 бойовиків російської приватної військової компанії "Вагнера". Згідно з останніми даними, вони прибули до Білорусі в ніч на 25 липня "для дестабілізації ситуації в період виборчої кампанії". Окрім того, напередодні стало відомо, що Олександр Лукашенко особисто пообіцяв українському лідеру Володимиру Зеленському сприяти екстрадиції російських найманців на територію України - про це вони домовилися ще 5 серпня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олександр Лукашенко шокував світ черговою скандальною заявою про Україну

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?