Наступ: The New Yorker присвятив нову скандальну обкладинку Дональду Трампу
Категорія
Світ
Дата публікації

Наступ: The New Yorker присвятив нову скандальну обкладинку Дональду Трампу

Наступ: The New Yorker присвятив нову скандальну обкладинку Дональду Трампу
Джерело:  online.ua

Авторитетний американський журнал The New Yorker присвятив нову скандальну обкладинку президенту США Дональда Трампа. На ній американський глава тікає від зграї собак, повідомляє ONLINE.UA.

Номер журналу з Трампом на обкладинці вийде у вересні. Автором шаржу з американським главою став художник Баррі Блітт, який вже створював для журналу багато обкладинок з Трампом.

Новий шарж автор присвятив останнім скандальним подіям, пов'язаним з президентом США. Йдеться про визнання його колишнього адвоката Майкла Коена в здійсненні фінансових злочинів за дорученням Трампа, а також судову справу, фігурантом якої є екс-глава передвиборного штабу президента США Пол Манафорт.

Слід зазначити, що кілька днів тому американський тижневик Time також анонсував, що новий випуск журналу буде присвячений Трампу. На обкладинку буде вміщено зображення американського лідера, який тоне у воді в робочому кабінеті.

В основній статті номера, яка отримала назву "Трамп в біді. Про те, наскільки ще гірше може бути", також мова йде про недавнє судове засідання стосовно колишнього адвоката Трампа Майкла Коена, який зізнався в декількох фінансових злочинах і заявив, що він діяв за дорученням американського лідера.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Time присвячував красномовну обкладинку саміту Трампа і Путіна в Гельсінкі, на якій зобразив президентів Росії і СШа в одному обличчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?