Наступниця Меркель потрапила в гучний скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Наступниця Меркель потрапила в гучний скандал

Наступниця Меркель потрапила в гучний скандал
Джерело:  online.ua

Наступниця канцлерки Німеччини Ангели Меркель на посту лідера Християнсько-демократичного союзу Аннегрет Крамп-Карренбауер потрапила в епіцентр гучного скандалу через невдалий жарт, що висміює інтерсексуалів, передає ONLINE.UA з посиланням на Der Tagesspiegel.

Зазначається, що у жартівливій карнавальній промові Крамп-Каренбауер висміяла туалети для інтерсексуалів.

"Ви тільки погляньте на сьогоднішніх чоловіків. Той з вас, хто недавно був в Берліні, знайомий з фракцією "латте макіато", яка вводить туалети для третьої статі. Це для чоловіків, які не знають, чи мають вони ще право мочитися стоячи, чи вже повинні робити це сидячи", - сказала вона.

 Активісти, які захищають права сексуальних меншин, зразу ж накинулися на політикиню із звинуваченнями.

Генеральний секретар Соціал-демократичної партії Ларс Клінгбайль заявив, що цей коментар свідчить про "абсолютну відсутність поваги" до інтерсексуалів, чий правовий статус був офіційно визнаний в Німеччині тільки минулого року.

"Невже так складно сказати гумористичну промову без плоских жартів про меншини?" - написав у Twitter депутат від Вільної демократичної партії Єнс Бранденбург.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  МЗС України розкритикувало візит словацького депутата Петера Марчека в анексований Росією Крим, зазначивши, що його заяви про "історичну приналежність Криму Росії" є нікчемними з правової точки зору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?