Наступний обмін полоненими - у Путіна зробили важливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Наступний обмін полоненими - у Путіна зробили важливу заяву

Наступний обмін полоненими - у Путіна зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Російська влада вважає, що процес обміну утримуваних осіб між Росією та Україною слід продовжити, але при цьому не назвали терміни нового етапу обміну. З даною заявою виступив речник президента РФ Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Є розуміння, що цей процес потрібно продовжувати, тим більше і відповідно до Мінської домовленостями. Поки говорити про терміни наступного обміну, напевно, було б передчасно, але розуміння, що на це потрібно виходити – є", - сказав речник Кремля.

 Окрім того, прес-секретар Володимира Путіна нагадав, що першому раунду обміну "передувала величезна підготовча робота, дуже скрупульозна".

За його словами, минулий обмін, "безумовно, дає привід для обережного оптимізму в плані продовження подальшої роботи в руслі пошуку шляхів нормалізації відносин між Росією і Україною і, звичайно, що головне — для забезпечення умов щодо реалізації мінських домовленостей".

 Речник Кремля також зазначив, що Путін пройшов свою частину шляху для того, щоб відбувся обмін утримуваними особами між РФ і Україною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Пєсков відмовився відповідати  на питання про утримуваних осіб, яких Україна передала Росії в рамках обміну 7 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?