Наступний тиждень буде особливо вагомим для нашого руху до перемоги — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Наступний тиждень буде особливо вагомим для нашого руху до перемоги — Зеленський

Наступний тиждень буде особливо вагомим для нашого руху до перемоги — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що наступний тиждень буде вагомим для України на шляху до перемоги.

Джерело: Володимир Зеленський

Зеленський відзначив важливість наступного тижня для перемоги України

Під час вечірнього звернення президент Зеленський зазначив, що вже йде підготовка до запланованих подій і рішень, а також відзначив важливість наступного тижня для перемоги України.

Наступний тиждень буде особливо вагомим для нашого захисту, для нашого руху до перемоги. Вже готуємося до запланованих подій і рішень, - наголосив президент.

Зеленський додав, що зараз головне зберегти єдність українців, а також дбати про українських захисників і захисниць та допомагати одне одному.

Зеленський назвав єдиний шлях до перемоги над росіянами

Президент Володимир Зеленський впевнений, що Україна поверне Крим.

Сьогодні російські терористи знов ударили по Костянтинівці Донецької області, по звичайних житлових кварталах. Шістьох людей убито цим російським обстрілом: трьох жінок, трьох чоловіків. Звичайні люди звичайного містечка на Донбасі. Мої співчуття рідним і близьким загиблих... Ще одинадцять людей отримали поранення. Росія застосувала проти Костянтинівки ракети С-300 і систему залпового вогню "Ураган", - констатував Зеленський.

При цьому президент наголошує, що воєнна перемога України – це єдиний шлях зупинити російський терор і повернути безпеку.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?