Насувається зимовий циклон: погода в Україні різко погіршиться
Категорія
Україна
Дата публікації

Насувається зимовий циклон: погода в Україні різко погіршиться

Насувається зимовий циклон: погода в Україні різко погіршиться
Джерело:  online.ua

Наступного тижня погода в Україні різко погіршиться. У всіх регіонах країни випаде мокрий сніг, при цьому температура повітря вдень буде триматися на плюсових позначках. Точний прогноз погоди на найближчі дні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У понеділок, 27 січня, погода в Україні буде як і раніше весняною - сонячно, сухо і тепло. Майже у всіх областях стовпчики термометрів вдень підніматимуться до + 5 С, на півдні і зовсім до + 7°С. Вночі незначні заморозки - -1...- 3°С.

У вівторок, 28 січня, погода почне погіршуватися. Опадів не очікується, але буде похмуро і вітряно. У східних і південних областях пройде дощ. Вночі заморозків не передбачається - температура плюсова 0... + 2°С.

У середу, 29 січня, погода в Україні опиниться під владою циклону. У всіх регіонах очікується мокрий сніг та дощі. Температура вдень і вночі, як і раніше, буде триматися на плюсових показниках.

У четвер, 30 січня, синоптична ситуація не зміниться. Вдень і вночі в усіх областях країни йтиме мокрий сніг поперемінно з дощем. Вночі почне підморожувати - стовпчики термометрів опустяться до -1°С, через що виникне ожеледь.

У п'ятницю, 31 січня, погода в Україні буде такою же. Днем при плюсовій температурі міста країни буде засипати мокрий сніг з дощем. Повітря, правда, прогріється до +2 ...+ 4°С, вночі - +1 ...- 1°С.

Народний синоптик Наталія Діденко підтвердила прогноз Украгідрометцентра на наступний тиждень. За її прогнозом, опади в Україні почнуться з середи, 29 січня.

Слід зазначити, що кліматологи вважають, що аномальна погода в Україні триватиме весь 2020 рік. У лютому вони не прогнозують прихід справжньої зими, якої в цьому році українці не бачили. За їхнім прогнозом, прихід весни в Україну буде раннім і теплим.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому аномальна зима з рекордними снігопадами почалася в Канаді. Сильний сніжний шторм з заметами до трьох метрів заблокував будинки десятків тисяч жителів на острові Ньюфаундленд, а також в містах Трепассі, Гамбо, Сент-Джонсу, Парадайз і інших.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?