Наталі Портман та музикант Moby посварилися через пост в Instagram: подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Наталі Портман та музикант Moby посварилися через пост в Instagram: подробиці

Наталі Портман та музикант Moby посварилися через пост в Instagram: подробиці
Джерело:  online.ua

38-річна акторка Наталі Портман та 53-річний музикант Moby посварилися через те, як правильно тлумачити їхнє недовготривале знайомство у 1999 році. Як повідомляє ONLINE.UA, все почалося після того, як Moby в своїй нещодавно випущеній книзі мемуарів «Then It Fell Apart» написав про те, що між ним та Наталі Портман були романтичні стосунки.

Знаменита акторка, в свою чергу, розповіла, що була вкрай здивована, коли дізналася про це.

«Я була здивована, коли почула, як він описав той дуже короткий час, який ми були знайомі. Тому що я згадую його як набагато старшу людину, яка поводилася зі мною дивно, зважаючи на те, що я тоді тільки закінчила школу».

Як стверджує Портман, між нею та Moby нічого такого не було, оскільки їй на той час ледь виповнилось 18 років, а йому вже було 33. Крім того, вона охарактеризувала його як «стрьомного».

В свою чергу, Moby вирішив в Інстаграмі розповісти власну версію подій. За його словами, Наталі прийшла до нього за лаштунки після концерту та почала фліртувати. Після цього вони кілька разів зустрічалися і він навіть їздив до неї в Гарвард, де вона жила в гуртожитку. Вони «цілувалися під багатовіковими дубами», а згодом він «заснув на її маленькому ліжку». На підтримку своєї версії знайомства Moby виклав в Інстаграм спільне фото, де він стоїть поруч з Наталі з оголеним торсом.

Врешті все завершилося тим, що вчора Moby видалив спільне фото з Наталі Портман та написав новий пост з вибаченнями.

Нагадаємо, що завершення серіалу «Гра престолів» призвело до неочікуваних наслідків для телеканалу HBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?