НАТО звернулося до всіх своїх союзників
Категорія
Політика
Дата публікації

НАТО звернулося до всіх своїх союзників

НАТО звернулося до всіх своїх союзників
Джерело:  online.ua

Генсек НАТО Єнс Столтенберг попередив про збільшення загрози шпигунства, в тому числі промислового, за країнами, які є союзникам Альянсу з боку інших держав. З даною заявою він виступив на прес-конференції після зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.

"Частково йдеться про промислове шпигунство, з яким стикається цивільна розвідка, але, звичайно ж, частково це може зачіпати і наші збройні сили, а також військову розвідку", – сказав Столтенберг.

Генсек підкреслив, що Альянс та його керівництво створили новий розвідувальний підрозділ, який орієнтований на поліпшення обміну інформацією між організаціями та підвищення здатності реагувати на кіберзагрози.

За словами Столтенбераг, найкращою гарантією кібербезпеки та способом інформаційного простору від можливого втручання у майбутні вибори в Канаді, включаючи "російські гібридні атаки", є вільна і незалежна преса, яка здатна ефективно протидіяти спробам поширення дезінформації.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Росія розробила нову ядерну ракетну систему середньої дальності і розмістила її в зоні досяжності Берлін, Франкфурт і Мюнхен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?