НАТО звинуватив Росію в навмисному створенні міграційної кризи
Категорія
Світ
Дата публікації

НАТО звинуватив Росію в навмисному створенні міграційної кризи

НАТО звинуватив Росію в навмисному створенні міграційної кризи
Джерело:  BBC

Командувач силами Північноатлантичного Альянсу в Європі Філіп Брідлав звинуватив  Росію в тому, що вона планомірно допомагає режиму президента Сирії  Башара Асада створювати кризу з біженцями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ВВС.

Під час виступу перед комісією у справах збройних сил, Брідлав заявив, що дії Росії спрямовані на створення міграційної кризи в Європі, яку вона буде використовувати як зброю для політичного тиску на Захід. За його словами, військові дії Кремля спрямовані на знищення противників чинного президента Сирії Башара Аль-Асада, а не на боротьбу проти терористичного угрупування ІДІЛ.


Командувач силами НАТО вважає, що використання бочкових бомб й інших видів зброї масового ураження має на меті тільки залякування місцевого населення і змушення його до втечі.


Раніше  опозиція в Сирії заявила о нападах  армії президента Башара Асада за підтримки російської авіації на свої позиції і попередила, що такі дії загрожують перемир'ю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?