Нацгвардію до Євробачення вдягли у нову форму: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Нацгвардію до Євробачення вдягли у нову форму: з'явилися фото

Нацгвардію до Євробачення вдягли у нову форму: з'явилися фото

Під час проведення пісеного конкурсу Євробачення-2017 у Києві військовослужбовці Національної гвардії забезпечуватимуть громадський порядок у новій формі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацгвардії України.

"Військовослужбовці Національної гвардії України, які забезпечуватимуть охорону громадського порядку під час проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" у Києві, отримали форму одягу нового зразка темно-синього кольору" - йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Я повністю роздягнуся": лідер O.Torvald відкрив "фішку" свого виступу на Євробаченні

Заступник командира 25-ої окремої бригади охорони громадського порядку – начальник тилу підполковник Василь Вакулюк розповів, що "у ракурсі реформування Національної гвардії України та концептуальних змін ця форма була розроблена спеціально для частин Нацгвардії з охорони громадського порядку і дипломатичних представництв".

Окрім цього, форму нового зразка також отримали 300 гвардійців, які забезпечують охорону дипломатичних представництв та консульських установ, розміщених у Києві. Зазначається, що в середу, 3 травня, вони вже заступили на службу у синьому та "встигли уподобати новий однострій".

"Насправді, мені подобається ця форма, вона зручна, комфортна й сучасна, в ній легше буде нести службу", – поділився враженнями солдат Олександр Притан.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у Києві на час проведення Євробачення до охорони громадського правопорядку залучать до 10 тисяч правоохоронців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?