"Націоналізація" у бойовиків ДНР: в мережі з'явилися сумні фото
Категорія
Події
Дата публікації

"Націоналізація" у бойовиків ДНР: в мережі з'явилися сумні фото

"Націоналізація" у бойовиків ДНР: в мережі з'явилися сумні фото
Джерело:  online.ua

Бізнесмен з окупованої Горлівки Володимир Веселкін показав наслідки "націоналізації" підприємств бойовиками так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook підприємця.

Читайте також: Віджим українських підприємств на Донбасі вдарив по самих бойовиках
"Ось наочний приклад "націоналізації" по-дировськи... Один з трьох моїх комерційних об'єктів. "Націоналізовано" все, тільки по-різному. Дізналися, що я в добробаті, понеслася душа Новоросії..))) Як в піснях їх улюблених співається - недовго музика грала, недовго фраєрок гуляв..."
"Я не був здивований, усвідомлював всі ризики. Просто інакше не міг, і навіть не хотів. Як потім дітям пояснити, типу, заради достатку можна зраджувати? Я взагалі про інше. Це результат "націоналізації". Це все, на що здатні руко.опі непорозуміння. Проблема залишається одна, як потім все це заново відбудовувати? Особисто я налаштований повертатися!" - написав бізнесмен.


У соцмережах з гнівом сприйняли дії бойовиків.
"Наслідки так званої "націоналізації" в ДНР. Це фотографії "націоналізованого" бізнесу горлівського підприємця Володимира Веселкина (Vladimir Veselkin) в Горлівці. Раніше тут робили пластикові вікна, тротуарну плитку, пекли хліб і кондитерку. Загалом працювало близько 100 осіб. Тепер - руїни і звалище. Підприємство віджали, але не для того, щоб працювати, а щоб рознести все по частинах. Працюємо, брати! Спасибі, Росія!" - відреагував на повідомлення Веселкіна український журналіст і блогер Денис Казанський.


Stanislav Osikov: Вони по-іншому не вміють. Республіка шарікових може тільки руйнувати.
Pasha Vezdenetsky: Ось такі сюжети повинно показувати українське телебачення на окуповані території, і не тільки


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео, зняте бойовиками так званої ДНР під час процесу "націоналізації" одного з ринків в місті Ясинувата: ролик викликав бурхливе обурення соцмереж.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?