"Нацкорпус" встановив намети біля відділення "Сбербанку" в центрі Києва
Категорія
Події
Дата публікації

"Нацкорпус" встановив намети біля відділення "Сбербанку" в центрі Києва

"Нацкорпус" встановив намети біля відділення "Сбербанку" в центрі Києва

Біля відділення російського "Сбербанку" в центрі Києва активісти руху "Національний корпус" встановили намети і оголосили безстрокову акцію протесту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення прес-служби руху.
Вхід в будівлю банку охороняють кілька десятків бійців Національної гвардії. При цьому саме відділення банку було заблоковано, проте через деякий час відновило роботу.
За словами першого заступника глави "Національного корпусу" Назара Кравченка, активісти не збираються замуровувати вхід в банк.

Читайте також: Ще в одному місті України замурували "Сбербанк": з'явилися фото
"Ми хочемо змінити форму протесту. Наше завдання - заблокувати роботу відділення. Повторювати свої дії ми не плануємо", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в дочірньому підприємстві російського "Сбербанку", ПАТ "Сбербанк-Україна", повідомили про майбутню купівлю банку консорціумом, в який входять латвійський банк і білоруська компанія.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?