Нацполіція упіймала небезпечного росіянина, пов'язаного з "ІДІЛ"
Категорія
Події
Дата публікації

Нацполіція упіймала небезпечного росіянина, пов'язаного з "ІДІЛ"

Нацполіція упіймала небезпечного росіянина, пов'язаного з "ІДІЛ"
Джерело:  online.ua

У Житомирі затримали 30-річного росіянина, якого розшукували на рівні Інтерполу через терористичну діяльність. Про це повідомляє ONLINE.UA З посиланням на пресслужбу Нацполіції України.

За інформацією правоохоронців, чоловіка затримали під час спецоперації бійці КОРД та оперативники у четвер, 21 листопада. Його розшукували за вбивство.

Злочинець мав зв'язок з терористичним угрупуванням "ІДІЛ" та навіть керував одним з осередків ісламістів.

"Народився чоловік в Луганській області України. Тривалий час жив у Росії. На території нашої держави переховувався з метою уникнення відповідальності за вчинення вбивства", - пояснили у поліції.

Наразі правоохоронні органи вирішують питання про екстрадицію ісламіста. Його затримання відбулося завдяки особливим заходам з "очищення регіону".

Як повідомляв ONLINE.UA, це не перший терорист з лав "Ісламської держави", який намагався залягти "на дно" в Україні. Н ещодавно силовики СБУ провели операцію для затримки одного з ватажків ісламістського угрупування. Громадянин Грузії воював на Близькому Сході кілька років з ім'ям "Аль Бара Шишані".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?