Нацрада зробила важливу заяву про телеканал Коломойського
Категорія
Культура
Дата публікації

Нацрада зробила важливу заяву про телеканал Коломойського

Нацрада зробила важливу заяву про телеканал Коломойського

Керівництво телеканалу "1+1" отримало  бланк ліцензії на ефірне аналогове мовлення  з продовженим терміном дії від Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.


Про це глава відомства Юрій Артеменко заявив в ході прес-конференції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"Бланк ліцензії телеканалу "1+1" підписаний. Ми чекаємо документального підтвердження що бенефіціарні власники не змінилися", - підкреслив Артеменко.


Читайте також: Скандал з каналом 1 + 1: з'явилася реакція Нацради, мережа продовжує вирувати


У той же час, директор з юридичних питань «1+1 Медіа» Тетяна Смирнова пояснила, що повний пакет документів, які вимагала Нацрада, включаючи інформацію про кінцевих бенефіціарів власників, подали своєчасно.


"Вся інформація, весь пакет документів відповідно до вимог статті 24 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» був поданий до Нацради одночасно із заявою про продовження ліцензії ще 29 червня 2016 року. З того моменту ніяких змін в компанії не відбулося. Відповіді на всі письмові запити Нацради були нами надані своєчасно", - сказала вона.


Нагадаємо, 29 грудня 2016 року керівництво телеканалу "1+1", який належить олігарху Ігорю Коломойському, заявило про спробу Адміністрації Президента позбавити телеканал ліцензії, і звернулися до президента, спікера Верховної Ради Андрія Парубія і прем'єра Володимира Гройсмана з закликом розібратися в ситуації.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Нацраді заявили, що не вважають за можливе позбавлення телеканалу "1+1" ліцензії на мовлення, після чого додали, що ліцензія переоформлена і продовжена на 7 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?