Нацвідбір на Євробачення 2020: Jerry Heil нарешті представила повну пісню
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нацвідбір на Євробачення 2020: Jerry Heil нарешті представила повну пісню

Нацвідбір на Євробачення 2020: Jerry Heil нарешті представила повну пісню
Джерело:  online.ua

Відома українська виконавиця Jerry Heil нарешті представила повну пісню для Нацвідбору на Євробачення-2020 року, з якої вона має намір підкорити головний міжнародний пісенний конкурс, якщо її оберуть українці. Автор гучного хіта «Охрана, отмена" 1 лютого презентувала свій сингл під назвою Vegan, від якого українці в захваті, передає ONLINE.UA.

"Яку пісню як глядач я завжди хотіла відправити на Євро? Для мене як для людини, яка відправляє свою цінну смску за учасника-фаворита, конкурс є засобом спілкування з іншими народами. І мені так хотілося завжди показати, що про наш менталітет існує багато стереотипів - і багато що з них неправда! Ми стильні, ми відкриті, ми толерантні і ми рухаємося в ногу з часом! У цьому власне і ідея мого треку і номера на Євробаченні! ", - прокоментувала Jerry Heil свою пісню.

Відео з повною піснею Jerry Heil на Євробачення-2020 за кілька годин переглянули кілька десятків тисяч користувачів мережі. Українці вважають, що ця пісня переможе не тільки на Нацвідборі в Україні, а й стане переможницею на самому конкурсі, завдяки чому Євробачення-2021 пройде в Києві.

"Нереально крута робота", "Це дуже талановито, незрівнянно, дотепно", "Євробачення-2021 буде в Києві!", "Вірю в те, що ти усіх підірвеш цією піснею, і звичайно ж переможеш!", "Навіть не віриться, що український виконавець зміг написати пісню на рівні Кеті Перрі або Тейлор Свіфт ", - масово коментують пісню Jerry Heil українці.

Слід зазначити, що букмекери вже почали складати прогноз на Євробачення-2 020. За їх підрахунками, переможе на конкурсі учасник з Італії. Друге і третє місце на конкурсі експерти віддають Росії і Швеції. Україна, за даними прогнозу на 1 лютого, не увійде до першої десятки - сьогодні наша країна займає в таблиці 12-е місце.

Нагадаємо, в Нацвідборі на "Євробачення-2020" візьмуть участь шістнадцять учасників, які будуть боротися за право представляти Україну на конкурсі в Нідерландах. Прямі ефіри Національного відбору на Євробачення-2020 пройдуть 8 і 15 лютого, в рамках яких будуть відібрані фіналісти, а 22 лютого відбудеться фінал - українці виберуть учасника, який представлятиме країну на "Євробаченні-2020".

Jerry Heil виступить в першому півфіналі Нацвідбору, який відбудеться 8 лютого. Порядковий номер співачки - 2.

Раніше ONLINE.UA публікував повний список учасників Нацвідбору, за підсумками якого українці оберуть, хто поїде до Євробачення-2020 від України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?