Науковець пояснив, як канібалізм може нібито врятувати планету
Категорія
Технології
Дата публікації

Науковець пояснив, як канібалізм може нібито врятувати планету

Науковець пояснив, як канібалізм може нібито врятувати планету
Джерело:  online.ua

Шведський професор Магнус Содерлунд, що займається прикладною поведінковою наукою, заявив про можливе рятування людства шляхом канібалізму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Epoch Times.

Швед виступив під час фахового саміту у Стокгольмі, який зветься Gastro. Він назвав свою доповідь "Поїдання людської плоті як спосіб боротьби з кліматичними змінами". Головними причинами кліматичних змін дослідник назвав сільське господарство та, зокрема, м'ясну промисловість.

Содерлунд заявив, що виробники м'яса провокують катастрофічну кількість викидів парникових газів. Канібалізм у цій ситуації виглядає для нього менш шкідливим.

Вчений пояснив, що його ініціатива може стати більш популярною у майбутніх поколіннях землян, бо наразі люди "консервативні". Сам він теж наголосив на своїй "консервативності", проте висловив готовність скуштувати людське м'ясо.

Слід відзначити, що фахівці застерігають (як не дивно) від поїдання людської плоті. Це пов'язане не тільки з моральними причинами, а й з технічними. Наприклад, людожерство може спричинити різноманітні захворювання. Також наголошується на незначній поживності людського м'яса, тож ці заходи не виглядають ефективними.

Цікаво, що відгук висновки Магнуса Содерлунда знайшли в РФ. Представники одіозної телепередачі "Жити здорово", яку веде Олена Малишева, погодилися з тезою про нешкідливість канібалізму.

Як повідомляв ONLINE.UA, екологи вважають, що провина у катастрофічних змінах клімату частково належить саме виробникам м'яса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?