Науковці виявили головну причину передчасної смерті
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Науковці виявили головну причину передчасної смерті

Науковці виявили головну причину передчасної смерті
Джерело:  online.ua

Згідно з останніми даними американських вчених, захворювання серця є основною причиною потрапляння в лікарню і передчасної смерті. Вказано, що тільки в Штатах мільйони людей страждають від серцевої недостатності, викликаної поширенням ожиріння і діабету.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на EurekAlert!.

Зазначається, що вчені провели аналіз даних Центрів з контролю і профілактики захворювань про основні й супутні причини смерті близько 48 мільйонів людей в період з 1999 по 2017 роки. Вони скорегували за віком коефіцієнт смертності від серцевої недостатності серед людей 35-84 років.

Науковці виявили, що з 2012 року все більше людей помирає через проблеми з серцем. 6 мільйонів осіб страждають від цих проблем, прогноз для хворих у загальному несприятливий.

"Для боротьби з цією ситуацією вчені радять зосередитися на зниженні факторів ризику, включаючи високий артеріальний тиск, високий рівень холестерину і діабет", - сказано в повідомленні.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, в ЮНІСЕФ заявили, що кількість людей, які захворіли на кір в Україні є найбільшою у світі у 2018 році та за останні 12 місяців. За останніми даними, найбільший приріст випадків кору у 2018 році в порівнянні з 2017 роком спостерігався в Україні, Філіппінах та Бразилії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?