Науковці з’ясували, що для молоді найважливіше у сексі
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Науковці з’ясували, що для молоді найважливіше у сексі

Науковці з’ясували, що для молоді найважливіше у сексі
Джерело:  online.ua

Дослідники з Університету штату Канзас (США) підтвердили давню здогадку людства про те, що чоловіки більше зацікавлені в кількості сексуальних актів, ніж в якості цього процесу. Тоді як жінки навпаки – віддають перевагу пошуку максимального задоволення в інтимному житті. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewScientist.

Крістін Андрес та її колеги з Університету штату Канзас провели масштабне опитування 800 молодих американців віком від 18 до 25 років, 50% з яких є студентами. Виявилось, що серед страхів, які хвилюють молодь у статевих відносинах, переважають венеричні хвороби та небажана вагітність. А ось питання контрацепції хвилює лише 47% опитаних.

Серед опитаних хлопців і дівчат приблизно половина мали постійні відносини. Причому серед студентів та тих, хто не ходить на навчання, їх майже однакова кількість.

Респондентів запитали про їхній сексуальний досвід, очікування з приводу інтимного життя, стратегіях пошуку партнерів, а також страхах та причинах, через які вони відмовляються від статевого акту.

Виявилось, що юнаки та дівчата сильно розходяться в критеріях оцінки свого сексуального життя: 45% хлопців і 28% дівчат відповіли, що задоволеність інтимним життям залежить від кількості сексу. В той же час, 28% дівчат і 16% хлопців стверджують, що головне в сексі – якість, а не кількість.

У дослідженні також з’ясувалося, що студенти чекають більше романтичних відносин, ніж ті, хто не вчиться у коледжі чи університеті.

Нагадаємо, що не так давно данські вчені назвали ідеальну тривалість сексу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?