Навальний нарешті зізнався, чому насправді його відвідувала Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Навальний нарешті зізнався, чому насправді його відвідувала Меркель

Навальний нарешті зізнався, чому насправді його відвідувала Меркель
Джерело:  online.ua

Нещодавно офіційно стало відомо, що лідерка ФРН Ангела Меркель особисто відвідала російського опозиціонера Олексія Навального в лікарні, де він проходив лікування після отруєння. Спочатку вважалося, що візит канцлерки до головного ворога очільника Кремля Володимира Путіна був таємним. В Бундестазі навіть заявили, що цей рішучий крок Ангели Меркель є серйозним сигналом російській владі, яка, за припущенням влади ФРН, може стояти за тим, що сталося. Однак згодом сам Олексій Навальний розповів, що візит політикині не потрібно вважати таємним. Ба більше, російський опозиціонер нарешті вирішив розповісти відверто про зустріч з канцлеркою та відповів, чому Меркель вирішила навідати його у лікарні. Про це політик розказав в інтерв’ю російському журналісту Юрію Дудю, передає ONLINE.UA.

"Це було в останній тиждень, коли я був у лікарні. Уже не в реанімації, а в звичайній палаті. Відкрилися двері палати, зайшов спочатку мій професор і сказав, що у нього для мене гість. Я не був в курсі. Ну, зайшла, у мене була перша думка: "Як добре, що я взагалі одягнений. Це була приватна розмова з сім’єю. Я не буду розповідати ніяких деталей, але там не було сказано нічого такого значного. Це не була якась така політична розмова. Мене вразило наскільки вона в курсі усіляких деталей і дуже добре розуміє, що відбувається в Росії. Краще всіх знає, що відбувається в Росії, у всіх деталях: про Хабаровськ, про Білорусь та ще й російською мовою…", - поділився своїми враженнями від зустрічі Олексій Навальний.

За його словами, коли зайшла Меркель - вона зразу ж почала розмовляти російською мовою. Згодом політики перейшли на англійську, однак канцлерка могла розмовляти російською всю розмову.

"Але це, дійсно, була приватна розмова, там не було сказана нічого доленосного", - запевнив Олексій Навальний, наголосивши, що лідерка ФРН просто хотіла його провідати, підтримати та дізнатися про стан здоров'я російського опозиціонера.

Головний ворог Путіна назвав Меркель дуже розумною сучасною жінкою. Він також наголосив, що прекрасно розуміє, чому саме вона є дуже впливою політичною фігурою на міжнародній арені.

Окрім того, Навальний неочікувано для порівняв отруєння "Новачком" із "поцілунком Дементора" із книги Джоан Роулінг "Гаррі Поттер". Політик зізнався, що відчував, що життя від нього відходить, але йому не було боляче.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Рамзан Кадиров кинув публічний виклик Олексію Навальному.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?