Навальний порівняв своє перебування в колонії зі зйомками в Зоряних війнах
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальний порівняв своє перебування в колонії зі зйомками в Зоряних війнах

Навальний порівняв своє перебування в колонії зі зйомками в Зоряних війнах
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер Олексій Навальний, якого російська влада відправили в колонію після "безуспішного" отруєння "Новачком", написав новий пост. У ньому політик розповів, як проходять його дні в ІК-2, яка максимально ізольована від зовнішнього світу і в якій діють жорсткі умови. За словами Навального, деякі моменти йому особливо подобаються - це ранковий гімн і зарядка. Він порівняв їх зі зйомками російського ремейка "Зоряних воєн", в яких замість імперських штурмовиків - космо-зеки в куртках і шапках-вушанках, з цигарками в зубах і залізними ломами в руках відстоюють інтереси Імператора. Про своє перебування в колонії Навальний розповів в Instagram, передає ONLINE.UA.

"У моїй рутині є два моменти, які я обожнюю. Обидва рано вранці. О 6:00 нас піднімають, о 6:10 зарядка на вулиці, але до зарядки ми слухаємо гімн. Уявіть собі, локальна зона навколо барака. Сніг. Чоловіки в чорних тюремних робах, чоботях і хутряних шапках стоять в темряві з руками за спиною, і над всією зоною через репродуктор на високому стовпі лунає: «Слався, Вітчизна наша вільна». Просто захоплення ", - описує Навальний, що відбувається в ІК-2.

Слідом за гімном, за словами Навального, починається зарядка, яку він назвав "Імперія завдає удару у відповідь".

"Марш на місці. Початкове положення - руки на поясі. Приготувалися. З лівої ноги. Раз-два-три-чотири. І чоловіки в чорному з озвірілими обличчями марширують на місці, гуркочучи чобітьми. В цей момент я уявляю собі, що знімаюся в російській рімейку «Зоряних воєн», де замість імперських штурмовиків - зеки в куртках і шапках-вушанках. У них в зубах цигарки, замість лазерних гвинтівок - залізні ломи. Відстоюючи інтереси Імператора, космо-зеки подорожують з планети на планету, пригнічуючи заколотників " , - з гумором описує свої дні в ІК-2 опозиціонер.

Нагадаємо, Навальному доведеться відбувати термін в колонії майже 2,5 року і вийде на свободу він лише в середині літа 2023 року. Його затримали і заарештували відразу ж після повернення в Москву після прильоту з Німеччини, де він проходив лікування після отруєння "Новачком". До того, 13 січня, в РФ опозиціонера оголосили в розшук через справу 6-річної давності. Суд вирішив, що він разом з братом Олегом переконали компанію Ів Роше укласти невигідну угоду. У ФСВП стверджують, що політик не виконував покладені на нього зобов'язання і ухилявся від контролю поки німецькі лікарі рятували йому життя після замаху на вбивство, за яким, імовірно, стоять співробітники ФСБ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Навальний опублікував перший пост після переводу в колонію. Він назвав ІК-2 справжнім концтабором і здивувався, що такий заклад знаходиться всього в 100 км від Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?