Навальний прийшов до тями - ФРН попередила про нову загрозу
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальний прийшов до тями - ФРН попередила про нову загрозу

Навальний прийшов до тями - ФРН попередила про нову загрозу
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер Олексій Навальний повністю прийшов до тями після ураження бойовою отрутою під час відрядження. Німецькі лікарі клініки "Шаріте" оприлюднили новини про стан політика. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на низку закордонних медіа - Der Spiegel, The Insider, Bellingcat.

За заявою фахівців, опозиціонер майже повністю відновився після медичної коми — у такому стані він перебував заради кращого відновлення.

Наразі Навальний знаходиться під посиленою охороною кримінальної поліції, німецька влада припускає, що на нього можуть організувати нові замахи. Правоохоронці ввели "найвищий рівень безпеки" - "Червона загроза".

У медіа проінформували, що багаторічний опонент президента Володимира Путіна та його режиму зміг пригадати низку подій, яка передувала втраті свідомості. ДО нього пустили відвідувачів, раніше з пацієнтом бачилася лише дружина — до нього необхідно було перетнути три кордони охорони.

"На думку лікарів, фізично Навальному вдасться відновитися як мінімум на 90%, а психічно він вже відновився практично повністю", - відзначили журналісти.

Нагадаємо, Навальний опинився в лікарні Омська 20 серпня, коли він прямував літаком з Томська до Москви. Через два дні після тривалого обговорення місцеві лікарі погодилися відправити політика до Німеччини, оскільки тамтешня медицина дозволила б зробити для нього більше.

Німецька лабораторія встановила, що Навального отруїли речовиною з групи "Новачок", у Росії такі висновки спростували, оскільки лікарі нібито нічого не виявили.

Як повідомляв ONLINE.UA, білоруський диктатор Олександр Лукашенко здивував міжнародну спільноту новою неочікуваною заявою — він почав стверджувати, що існує неопублікований фрагмент запису переговорів влади Польщі та Німеччини про російського опозиціонера Олексія Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?