Навальний записав термінове відеозвернення та пояснив, хто його отруїв
Категорія
Політика
Дата публікації

Навальний записав термінове відеозвернення та пояснив, хто його отруїв

Навальний записав термінове відеозвернення та пояснив, хто його отруїв
Джерело:  online.ua

8 жовтня головний ворог очільника Кремля та лідер російської позиції Олексій Навальний записав своє перше відеозвернення після сканадльного отруєння "Новачком", яке шокувало усю міжнародну спільноту. Впливовий політик звернув увагу на те, що за замахом на нього стоїть особисто президент Росії Володимир Путін. Своє перше після лікування відеозвернення Олексій Навальний оприлюднив на своїх сторінках в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Вітаю, це Навальний. Я радий, що знову можу сказати цю фразу, хоча в певний момент я вважав, що більше ніколи цього не говоритиму. Та я знову тут і хочу сказати три важливі речі. Перше — я бачу, що відбувається, і розумію, що Кремль просто мріє, щоб я не повернувся", — наголосив очільник російської опозиції.

На його думку, саме з цією метою команда Путіна щоденно видає "дивні й доволі агресивні висловлювання", якими намагається опозиціонера залякати. Ба більше, за словами політика, єдиним підозрюваним у Росії в справі про отруєння Навального буде він сам.

"Та я підтверджую, що повернуся в Росію, продовжу свою роботу й жодна інша можливість не розглядається. Друге — я дійсно вважаю, що за замахом на мене стоїть президент Росії Володимир Путін. Мені здається, що всі події, які тривають просто зараз, вказують саме на це", — додав Олексій Навальний.

Політик звернув увагу на те, що коли комусь цеглиною проломили голову чи намагалися застрелити, то, логічно, що правоохоронні органи відкриють кримінальну справу. Опозиціонер поцікавився, чому досі цього ніхто не зробив після спроби його вбивства.

"Чому в моєму випадку кримінальної справи немає, нічого немає? Я не знаю, де мій одяг, не можу отримати доступ до власних медичних документів. Терміни розслідування минули давно, але нічого не відбувається", — поскаржився головний суперник Путіна.

Олексій Навальний також згадав про абсурдность постійних звернень до Німеччини. Мовляв, його отруїли в російському місті, а свідомість він втратив у російському літаку на території Росії. Саме тому опозиціонер закликає до російського розслідування з російським правосуддям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Навальний зізнався, для чого насправді з ним зустрічалася канцлерка ФРН Ангела Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?