Навальному прооперували око в Барселоні
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальному прооперували око в Барселоні

Навальному прооперували око в Барселоні
Джерело:  online.ua

Російському опозиційному політику Олексію Навальному 8 травня прооперували око в Барселоні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram опозиціонера.

Читайте також: Все, йду з політики: Навальний познущався з відео "Єдиної Росії"

Навальний опублікував у соцмережі фото, на якому навколо його червоного ока видно синяк та прокоментував його: "Відразу відповідаю на очевидне запитання: ні, моє лікування не укладалося в тому, що мене били в праве око".

"Доктор в Барселоні сказав, що око моє відремонтувати спробує і вчора зробив операцію. Ось зараз зняли з мене пекельну пов'язку, але видон все одно специфічний. Ну зате можна без всяких піратських аксесуарів обходитися", - додав опозиціонер.

Він зазначив, що правим оком на даний момент бачить тільки перший рядок таблиці для перевірки зору, та буде відновлюватися ще декілька місяців.

"На прохання встановити мені рентгенівський або інфрачервоний зір в лікарні відповіли категоричною відмовою. Черговий прояв русофобії", - пожартував політик.

Нагадаємо, Олексій Навальний прямував в офіс свого Фонду боротьби з корупцією, де збирався виступити на Global Event Forum, коли невідомий облив його зеленкою. На думку лікаря, Навальному плеснули в обличчя зеленкою, яку розмішали з іншими речовинами.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олексій Навальний вперше за 5 років отримав закордонний паспорт, і одразу поїхав на лікування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?