Навести порядок. РДК анонсував нове завдання в Бєлгородській області
Категорія
Події
Дата публікації

Навести порядок. РДК анонсував нове завдання в Бєлгородській області

Навести порядок. РДК анонсував нове завдання в Бєлгородській області
Джерело:  online.ua

Російський добровольчий заявив про підоготовку до нової операції в Бєлгородській області РФ. Там додали, що намагаються закріпитися в сірій зоні області, щоб навести порядок, оскільки місцева адміністрація втекла.

Джерело: РДК

РДК готує нову операцію в Бєлгородській області

Прикордонна зона в Бєлгородській області стрімко перетворюється на сіру зону (з боку РФ): покинуті будинки, покинуті жителі, повна відсутність місцевої адміністрації і представників поліції... – йдеться у повідомленні РДК.

У РДК зазначили, що у цій сірі зоні, що раптово утворилася, вони намагаються закріпитися, щоб потім навести лад.

Бойові дії в Бєлгородській області

Нагадаємо, що раніше 3 червня представник РДК Олександр з позивним "Фортуна" в ефірі телемарафону заявив, що Російський добровольчий корпус продовжує операцію в Бєлгородській області РФ.

Йдеться про район міста Шебекіно.

Операція на сьогоднішній день триває. По окремих моментах я сказати нічого не можу, але операція триває. Якщо ми говоримо про території, то це передмістя Шебекіно і Шебекіно , - сказав він.

Він зазначив, що російська армія поступово нарощує інтенсивність опору.

Власне, ми цього і добиваємося. Наше завдання - витягнути резерви, які стоять, в тому числі витягнути резерви з фронту. Інтенсивність збільшується. Це бронетехніка, авіація, особовий склад. З атаками акуратно, але нарощують , - розповів він.

Представник РДК також розповів, що російська армія обстрілює свою ж територію і не забезпечує гуманітарних коридорів з Шебекіно.

Він додав, що мешканці регіону можуть евакуюватися на територію України, звернувшись до РДК.

Нагадаємо, що 1 червня РДК оголосив про початок "другого етапу операції" в Бєлгородській області, а саме а районі міста Шебекіно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?