Навіщо пити воду натщесерце: названа реальна користь
Категорія
Технології
Дата публікації

Навіщо пити воду натщесерце: названа реальна користь

Навіщо пити воду натщесерце: названа реальна користь
Джерело:  online.ua

Випити вранці стакан води натщесерце - одна з найкорисніших звичок людей, яка чинить позитивний вплив на здоров'я. Реальну користь води натщесерце складно переоцінити. Вона допомагає не тільки скорегувати багато проблем зі здоров'ям, але і позитивно впливає на процеси травлення, які зачіпають роботу всього організму в цілому. До такого висновку прийшли медики з Німеччини, передає ONLINE.UA з посиланням на Focus.de.

За твердженням фахівців, ранкова склянка води натщесерце значно стимулює кровообіг, робить шкіру більш здоровою і сяючою. Більш того, вода виводить з організму токсини, розщеплення яких відбувається вночі, і розганяє метаболізм - його швидкість збільшується до 24%. Тому пити воду натщесерце особливо потрібно тим, хто хоче схуднути, але ніяк не може скинути зайві кілаграмми.

Воду потрібно пити натщесерце і для підтримки балансу лімфатичної системи, які робить організм менш сприйнятливим до шкідливих мікроорганізмів, для запобігання появи ниркових каменів, інфекцій сечового міхура і печії.

"Дослідження показало, що 500 мл води натщесерце значно стимулює кровообіг, робить шкіру більш здоровою і сяючою, сприяє зростанню волосся і перешкоджає виникнення передчасних зморшок", - додали медики.

Слід зазначити, що вода натщесерце корисна для здоров'я саме в чистому вигляді. Раніше іспанські дієтологи попереджали, що вода з лимоном з ранку не тільки не надає сприятливого вливу на організм, але і може нашкодити йому. Вода з лимоном, як виявилося, не має ніякого відношення до виведенню токсинів з організму, поліпшенню травлення, стану шкіри та імунної системи, профілактиці раку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американські психологи розкрили ще одну корисну властивість кави. Як виявилося, цей напій позитивно впливає на конвергентне мислення, завдяки чому допомагає приймати важливі рішення при виниклих серйозних проблемах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?