Навіщо Путіну потрібен Трамп: в Росії пояснили головний мотив
Категорія
Світ
Дата публікації

Навіщо Путіну потрібен Трамп: в Росії пояснили головний мотив

Навіщо Путіну потрібен Трамп: в Росії пояснили головний мотив
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний політик Костянтин Боровий розповів, чому президенту Росії Володимиру Путіну потрібна перемога республіканця Дональда Трампа на виборах президента США.
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Схоже, що Путіну вже нічого не допоможе. Скасувати військові злочини або пом'якшити реакцію на них неможливо, адже вже включилися міжнародні механізми. Трамп може вплинути певним чином на цей процес. Зараз Трамп планує візит до Росії, як каже, приїхати перед інавгурацією в США. Хоча ніякої інавгурації Трампа не буде, він програє. Але Путіну зараз потрібні контакти, щоб зберегти свою присутність на рівні міжнародних відносин", - вважає Боровий.
За його словами, в разі перемоги на виборах президента США Трамп буде підтримувати імідж Путіна, як повноцінного керівника Росії.
"Всім зрозуміло, що Путін - звичайний бандит, але він згоден на те, щоб різні політики продовжували робити вигляд, що він - повноцінний керівник країни. Трамп йому потрібен саме для цього", - підкреслив політик.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Костянтин Боровий: Путіну нічого не допоможе, всім зрозуміло, що він - звичайний бандит.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?