Навіщо росія поширює брехню про війну із Заходом на території України — прямий ефір «Свідомі про несвідоме»
Категорія
Україна
Дата публікації

Навіщо росія поширює брехню про війну із Заходом на території України — прямий ефір «Свідомі про несвідоме»

Навіщо росія поширює брехню про війну із Заходом на території України — прямий ефір «Свідомі про несвідоме»
Джерело:  online.ua

Для чого кремль поширює фейки про намагання Заходу знищити росію руками українців обговорять 12 січня о 19:00 у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Нові ганебні поразки російської армії на полі бою в Україні підштовхують керівництво рф до вигадування чергової брехні та виправдовування своїх невдач.

Цього разу команда диктатора путіна згадала свій улюблений фейк про війну, яку нібито почав Захід руками українців з метою знищення рф.

Для чого путіну брехня про "війну із Заходом"

9 січня секретар ради безпеки росії микола патрушев заявив, що "всю історію з Україною" нібито "затівали у Вашингтоні" для відпрацювання "технології розмежування та нацьковування єдиного народу".

Події в Україні – це не зіткнення між москвою та Києвом, це воєнне протистояння НАТО, а насамперед США та Англії, з росією...Чим швидше громадяни України зрозуміють, що їхніми руками Захід воює проти росії, тим більше життв буде збережено, – цинічно бреше поплічник путіна.

патрушев також почав стверджувати, Захід, "боячись прямого зіткнення" з рф, задля своїх амбіцій "практично знищує український народ".

Ба більше, секретар радбезу рф звинуватив американців, британців та європейців у тому, що вони, мовляв, лише створюють ілюзію захисту цивілізації від варварства.

Багато хто це давно усвідомив, але побоюється заявити про це, боячись розправи. У плани Заходу не входить зберігати чиїсь життя на шкоду своєму збагаченню та іншим амбіціям. При цьому американці, англійці та інші європейці часто створюють ілюзію, начебто захищають цивілізацію від варварства, — скаржиться секретар російського радбезу.

Що цікаво, патрушев не визнає провини росії у розв'язанні війни в Україні і на 11-му місяці повномасштабного вторгнення.

Він також продовжує брехати, що "росія не воює з Україною, тому що ненависті до простих українців у нас за визначенням бути не може".

Мільйонам людей забороняють говорити рідною для них з народження російською мовою, змушують забути свої витоки. Захід на догоду своїм амбіціям практично знищує український народ, змушуючи активне покоління гинути на полі бою і доводячи решту населення до злиднів, — бреше патрушев.

Поплічник російського диктатора цинічно додав, що рф нібито "звільняє від окупації свої регіони" і має покласти край "кривавому експерименту Заходу щодо знищення братнього українського народу".

Експерти циклу етерів «Свідомі про несвідоме» пояснять, для чого насправді кремлю потрібна брехня про війну із Заходом на тлі нових поразок на фронті.

 Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?