Навіщо Росія викрала понад 100 тис українських дітей — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Навіщо Росія викрала понад 100 тис українських дітей — відео

Навіщо Росія викрала понад 100 тис українських дітей — відео
Джерело:  online.ua

Росіяни депортують сотні тисяч українських дітей під приводом евакуації. За даними Мінреінтеграції, РФ вже викрала майже 20 тис дітей. Заступник міністра соціальної політики з євроінтеграції (2019-2020), радник Віце-премʼєрки з європейської інтеграції, голова ГО «UA Experts» Сергій Ніжинський розповів, навіщо Росія викрадає українських дітей.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Скільки дітей викрала Росія

За даними ГО «UA Experts», РФ викрала понад 100 тис дітей – це не лише сироти, але й ті, хто має повну сім'ю, які втратили батька, або мають батька і матір, але вони розлучені.

За даними з відкритих джерел, озвучуваних РФ, депортовано 744 тис дітей.

Я думаю, ні для кого не секрет, у чому різниця українців і росіян. Це код того генофонду, який був закладений ще пращурами. Ми бачимо, які цінності сповідує українська дитина і які сповідують російські діти. Це — небо і земля. Комуністичний режим з ідеологією, поклоніння ідолам, путіну і український вільний демократичний підхід до навчання, до життя, до спілкування, онлайн занять, до бажання отримувати освіту, до відчуття справедливості і становлення як нація, - каже Ніжинський.

За словами експерта, зараз можна тільки побоюватись і сподіватися на те, що діти будуть, як мінімум, фізично захищені.

Як мінімум, тому що ви не можете уявити, що є взагалі видами торгівлі людьми. Це ж не тільки викрадення їх фізично. Це і зомбування дітей, це втягуванням їх у жебракування, це робота цілих мафіозних груп, які були, до речі, часто на прикордонних територіях з росією.

Випадки сексуального насильства окупантів над дітьми

Я вже мовчу і боюсь говорити про сексуальне насильство над дітьми. Тому що, на жаль, факти в Бучі і факти в Ірпені довели, що такі злочини були характерні та системні для російської армії.

Ніжинський розповідає, що зараз з Офісом Генерального Прокурора фіксує ці дані. Наразі верифіковано тільки 240 випадків, які вже передали до суду.

Проте є й інші випадки, де є факти, але мало доказів, такі справи не можна передати в суд.

Тож дуже важко на цю тему говорити. У те, щоб забрати дітей, на мій погляд, повинен залучатися весь політичний соціум світу, якщо це стало приводом для оголошення підозри путіну. І коли Папа Римський говорить про захист дітей України, я гадаю наступним кроком повинен бути обмін і повернення всіх абсолютно дітей без винятку в українські сім'ї.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?