"Навіщо ви мене сюди привезли?!": Лукашенко влаштував кадрову чистку через корів
Категорія
Світ
Дата публікації

"Навіщо ви мене сюди привезли?!": Лукашенко влаштував кадрову чистку через корів

"Навіщо ви мене сюди привезли?!": Лукашенко влаштував кадрову чистку через корів
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Александр Лукашенко влаштував кадрову чистку у Могильовській області, коли побачив, у якому стані утримують корів у агрохолдингу "Купалівське", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛСАТ TV.

Зазначається, що президент Білорусі оглядав умови, в яких утримують корів, та обурювався, називаючи корівник "Освенцимом", і вживаючи нетипову для президентської посади лексику.

 "Навіщо ви мене сюди привезли? Що б я зараз службі безпеки доручив надіти вам наручники, і Кочанову (глава Адміністрації президента Наталія Качанова – ред.) слідом сюди? А Анфімова (голова Комітету держконтролю Леонід Анфімов – ред.) як мінімум вижену з роботи. Якщо людина не розуміє, що це Освенцим. А ви його ставите керівником холдингу, я вас взагалі не розумію ", - сказав Лукашенко.

Він також наголосив, що в агрохолдингу має бути сухо і чисто.

"Вони ж паскудять один на одного, стоять одна на одній. Тут повинна стояти людина і постійно чистити. А ви мене переконуєте, що це нормально. Ти подивися на цю худобу! Вона ж вся обісрана", - сказав глава білоруської держави.

Зразу ж після ревізії Лукашенко відсторонив від посади голову Могильовського облвиконкому Володимира Доманівського. Крім того, представника президента в Могильовській області Геннадія Лавренкова понизили на посаді. Також було змінено голову агрохолдингу "Купалівське".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше білоруський лідер  Олександр Лукашенко провів зустріч з представником України в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Євгеном Марчуком,  на якій поскаржився на падіння торгівлі між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?