Навіть не віриться: авторка "Гаррі Поттера" вразила фанатів неймовірним сюрпризом
Категорія
Культура
Дата публікації

Навіть не віриться: авторка "Гаррі Поттера" вразила фанатів неймовірним сюрпризом

Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома британська письменниця Джоан Роулінг, яка подарувала світу серію романів про Гаррі Поттера, поділилася зі своїми фанатами фантастичною новиною, яка приголомшила світ. Вона заявила, що вже опублікувала нову дитячу книжку, яку можна абсолютно безкоштовно читати в мережі. Шанувальники Роулінг не приховують, що не чекали подібного подарунку, однак щиро вдячні, що їхня улюблена письменниця робить все можливе, аби хоч трохи розвеселити дітей та дорослих у такі скрутні часи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

За словами Роулінг, розділи книги під назвою "Ікабог" (The Ickabog) будуть з'являтися на спеціальному сайті протягом наступних 34 днів. Мама Ро( так її частенько називають фанати) розповіла, що написала книгу давно, однак не знаходила відповідного моменту для її публікації. Однак останні події надихнули письменницю представити книгу для дітей, змушених сидіти вдома через карантин. Крім того, в листопаді вийде друкована та аудіоверсії книги, а гроші від її продажу авторка поттеріани передасть проектам допомоги для груп, які постраждали від пандемії коронавірусу.

Роулінг зазначила, що написала книгу між роботою над частинами "Гаррі Поттера". Вона мала намір випустити новинку після останньої частини поттеріани, але почала писати дорослі романи. За словами письменниці, вона хотіла "відпочити від дитячої літератури і тримала Ікабога на горищі".

"Навіть не віриться - це найкращий подарунок; карантин стане набагато веселішим; класно, що мама Ро ніколи не забуває про діток; це,звичайно, круто, проте ми все що чекаємо продовження "Гаррі Поттера"; ця новина зробила мій день; і як її після цього не любити?", - діляться враженнями користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Джоан Роулінг зізналася фанатам, що Гаррі Поттерів було двоє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?