Навіть прихильники РФ побачили, що "русскій мір" несе смерть: яскравий приклад з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Навіть прихильники РФ побачили, що "русскій мір" несе смерть: яскравий приклад з Донбасу

Навіть прихильники РФ побачили, що "русскій мір" несе смерть: яскравий приклад з Донбасу
Джерело:  online.ua

Капелан із зони АТО Микола Мединський (Залізняк) на прикладі переселенця з Донецька пояснив смертоносність так званого "русского міра".
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.

Читайте також: Навіть промосковські люди вже хочуть відходу Путіна з Донбасу: розповідь очевидця
"Десь з півроку тому біля Дніпра ми машиною потрапили в яму, пробили відразу два колеса. А за нами ще машин 5 було. В одній з них людина з Донецька їхала. Поки лагодили машину, ми з ним розговорилися. Він і каже: отче, я раніше не був патріотом, м'яко кажучи ... Він не уточнював, нейтрально ставився або дотримувався проросійських поглядів ... я й питаю: а коли ж ви почали міняти свої погляди? Відповідає: коли я, інженер одного з заводів в Донецьку, побачив, що всі заводи вивезли. Тоді, каже, я зрозумів, що і я, і мій син залишаємося без роботи. Що ніхто ті заводи з Росії сюди вже не поверне. І я задумався. Не скажу, що повністю все змінилося відразу, але задумався...", - зазначив Мединський.
"А потім, - каже, - коли заїхав в наш двір російський танк, вистрілив в бік української армії, а потім розвернувся і вистрілив в протилежну сторону, вже по Донецьку - ось тоді я зрозумів, що тут щось не так, і пора пакувати валізи ... Після цього він переїхав в Дніпро. Тому що, як сам зізнається, на власному гіркому досвіді відчув "смертоносність русского міра", - додав військовий капелан.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: На Донбасі вже говорять: скільки Путін буде пити нашу кров? - Капелан з АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?