Навколо Путіна люди мруть як мухи: в Росії зробили висновок
Категорія
Світ
Дата публікації

Навколо Путіна люди мруть як мухи: в Росії зробили висновок

Навколо Путіна люди мруть як мухи: в Росії зробили висновок
Джерело:  online.ua

Діяльність президента Росії Володимира Путіна супроводжують численні смерті, які відбуваються для приховування попередніх злочинів кремлівського лідера.
Про це у своєму блозі на ONLINE.UA заявив російський фінансист і блогер Слава Рабінович.
"Відразу після смерті Чуркіна  Янукович щось заблеяв про того знаменитого нібито листа Путіну, яким Чуркін вимахував на Радбезі ООН  в березні 2014 року (з проханням Януковича ввести війська РФ в Україну, зараз екс-президент цей факт відкидає, — ONLINE.UA). "А чи був хлопчик?". Чуркін знав, і знав точно, що це за лист, і чи справжній він", - переконаний автор.

За словами Рабіновича, цей лист "є важливим речовим доказом для всіх майбутніх трибуналів по міжнародним і військовим злочинам Путіна і його організованого злочинного угруповання: що по "Боїнгу", що по 10 000 вбитих на сході України через російське військове вторгнення".


Читайте також: Смерть Чуркіна: з'явилася гучна версія щодо Путіна

"А що саме Чуркін знав, зокрема, щодо "Боїнга", трибунал за яким для Путіна невідворотно наближається, незалежно від чуркінського вето? А про що Чуркін міг розмовляти з ФБР і ЦРУ, взамін на надання притулку і входження в програму захисту свідків?" – задався питанням блогер.


Він підкреслив також, що "США не будуть брати участь в спецопераціях російських дипломатів і Путіна.


"Якщо Чуркін отруєний і убитий на території США, то це злочин, вчинений на території США. Точно так само, як  вбивство Литвиненка було злочином, скоєним на території Великої Британії. І він буде розслідуваний. І як би ви не ховали ваших лугових (Андрій Луговий – підозрюваний у вбивстві екс-співробітника ФСБ Олександра Литвиненка в Британії – Ред.) в будівлі Госдуры, ви все одно прочитаєте правду на перших шпальтах американських газет, яка викличе міжнародний скандал вселенського для вас масштабу", - переконаний він.


Рабинович зазначив, що "злочинні спецоперації вимагають інших спецоперацій по прикриттю попередніх і далі вимагають все нових і нових спецоперацій, щоб приховати ваші злочину, множаться в геометричній прогресії".


"Навколо вас люди мруть, як мухи, і це видно неозброєним оком", - резюмував він.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Якщо Чуркіна вбито за наказом Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?