Навколо відомого українського горілчаного бренду розгорається скандал
Категорія
Економіка
Дата публікації

Навколо відомого українського горілчаного бренду розгорається скандал

Навколо відомого українського горілчаного бренду розгорається скандал
Джерело:  ЛІГА.net

У п'ятницю, 4 березня, російські ЗМІ написали про те, що виробник горілчаного підприємства Хортиця придбав другий  завод в Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Комерсант.

Згідно з даними СПАРК-Інтерфаксу, з 29 грудня 2015 року новим власником ТОВ "Родник і К" стала кіпрська компанія Oxford AMG-77 Ltd. Їй же належить куплене Global Spirits (ТМ "Хортиця") в 2011 році інше горілчане підприємство - вологодське ТОВ "Русский север".

Видання повідомило, що в Global Spirits інформацію коментувати відмовилися.

Як заявляє видання ЛІГА.net, співвласник і глава наглядової ради Global Spirits Євген Черняк спростував інформацію про придбання лікеро-горілчаного заводу "Родник і К" в підмосковних Митищах.

"Покупка заводу - чиста маячня. Ні слова правди!", - Підкреслив він.

Варто зазначити, що Global Spirits - один з найбільших міжнародних алкогольних холдингів. Холдинг володіє більше 15 міжнародних, локальних і регіональних брендів: Хортиця, Первак, Шустов, Мороша, OREANDA, San Marino, Mікадо, Медовуха і інші. На потужностях Global Spirits випускається кожна четверта пляшка горілки в Україні.

Раніше повідомлялося, що в Росії  липецьку кондитерську фабрику Roshen, що належить українському президенту Петру Порошенко, звинуватили в порушенні екологічних вимог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?