Навколо Яценюка розгорається корупційний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Навколо Яценюка розгорається корупційний скандал

Навколо Яценюка розгорається корупційний скандал
Джерело:  interfax.com.ua

Генеральна прокуратура України

 підтвердила наявність кримінального провадження за фактом отримання хабара в розмірі $3 млн прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком за призначення на посаду керівника "Концерну РРТ" Володимира Іщука.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Інтерфакс-Україна

.


У відповіді на запит нефракційного народного депутата, члена парламентського комітету з питань запобігання та протидії корупції Дмитра Добродомова, Генпрокуратура повідомила, що департамент з розслідування і нагляду в кримінальних виробництвах в сфері держслужби і власності Генпрокуратури продовжив досудове розслідування у кримінальному провадженні, передбаченому ч.4 ст .368 Кримінального кодексу України за фактом отримання прем'єр-міністром Яценюком неправомірної вигоди в розміні $3 млн за призначення на посаду керівника концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення України Іщука.


Як підкреслюється у відповіді Генпрокуратури, зараз досудове розслідування триває.


"Одночасно повідомляю, що про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України нікому не пред'являлися", - сказано у відповіді Генпрокуратури за підписом в.о. генерального прокурора Юрія Севрука.


Раніше повідомлялося, що

ГПУ звинуватила екс-заступника голови генпрокурора Віталія Касько в шахрайстві в особливо великих розмірах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?