Найбільше затемнення століття: експерти попередили про небезпечний вплив Кривавого Місяця на здоров'я
Категорія
Технології
Дата публікації

Найбільше затемнення століття: експерти попередили про небезпечний вплив Кривавого Місяця на здоров'я

Найбільше затемнення століття: експерти попередили про небезпечний вплив Кривавого Місяця на здоров'я
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 27 липня, настане рекордне космічне явище - найтриваліше місячне затемнення століття, яке триватиме близько двох годин. Кривавий Місяць 2018 року, так астрономи називають явище, коли супутник повністю входить у тінь Землі, несе в собі небезпеку для землян, передає ONLINE.UA.

За твердженням астрологів, період Кривавого Місяця може стати небезпечним для людей. Вони нагадують, що в момент найтривалішого місячного затемнення століття, 27 липня 2018 року, також ще Марс максимально наблизиться до Землі. Це явище трапляється раз в 15 років, але несе в собі спалахи агресії і насильства.

Астрологи заявляють, що Марс є планетою війни, тому в день його наближення до нашої планети можуть почастішати аварії на дорозі, ускладнитися ситуація на Донбасі і загостритися багато інших конфліктів в світі. Медики при цьому також вважають унікальне астрономічне явище несприятливим для людей.

Зокрема, фахівці підкреслюють, що особливо негативний вплив Кривавий Місяць надає на самопочуття чоловіків, які в цей день можуть відчувати психологічний дискомфорт. Крім цього у людей, незалежно від статі, можуть виникнути безсоння, слабкість, апатія, перепади артеріального тиску, панічні атаки і нестабільний емоційний стан.

Щоб знизити негативний вплив Кривавого Місяць на організм експерти рекомендують в день астрономічного явища не перевтомлюватися, не переїдати і не вживати алкоголь, по можливості не управляти транспортом. Щоб уникнути сімейних конфліктів фахівці рекомендують присвятити свій вечір в день місячного затемнення читанню позитивних книг.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні найкраще Кривавий Місяць 27 лимпня 2018 року буде видно в східних регіонах. Пік затемнення орієнтовно можна буде спостерігати близько 22:00 за київським часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?