Найближчі півтора року - у Києві приголомшили прогнозом про епідемію
Категорія
Україна
Дата публікації

Найближчі півтора року - у Києві приголомшили прогнозом про епідемію

Найближчі півтора року - у Києві приголомшили прогнозом про епідемію
Джерело:  Сьогодні

У київській владі прогнозують, що адаптивний карантин у столиці продовжать на невизначений термін. Очільник Держпродспоживслужби міста Олег Рубан вважає, з сьогоденними показниками режим обмежень може тривати півтора року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сегодня".

За його словами, усе залежить від епідемічної ситуації, як змінюється час від часу. Сьогоденні показники демонструють погану тенденцію.

"Наразі в Києві стабільно високі показники з захворюваності. І про жодні послаблення карантину поки годі й говорити. На який строк буде продовжений адаптивний карантин після 31 липня, залежить від рівня захворюваності. Ті цифри, які ми бачимо та аналізуємо сьогодні – не тішать. За таких показників в адаптивному карантині ми перебуватимемо найближчі півтора року", - пояснив Рубан.

Утім, представники бізнесу працюватимуть, як і раніше. Адаптивний карантин тим часом впроваджують по всьому світові.

"Нам необхідно розробити порядок для діяльності кожного бізнесу. І посилити спостереження за групами ризику – це люди старші 60 років і особи з хронічними захворюваннями, щоб уберегти їх від інфекції. Плюс продовження масочного режиму, дезінфекції рук та дотримання безпечної дистанції", - резюмував посадовець.

Нагадаємо, у Києві підтвердили 6 350 випадків COVID-19 станом на ранок 14 липня. Загалом в Україні виявили 54 771 інфікований.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно шість туристичних держав відкрили свої кордони для українців. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба виступив з поясненням правил для їх відвідування. За його словами, йдеться про Туреччину, Сербію, Хорватію, Чорногорію, Багами, Туніс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?