"Найдешевші люди": Габбана розкритикував сімейство Кардашьян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Найдешевші люди": Габбана розкритикував сімейство Кардашьян

"Найдешевші люди": Габбана розкритикував сімейство Кардашьян
Джерело:  online.ua

Відомий італійський модельєр Стефано Габбана різко розкритикував членів відомого сімейства Кардашьян, яке прославилося завдяки реаліті-шоу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Harper Bazaar.

Вказано, що модельєр під одним із постів в соціальній мережі написав образливий коментар на адресу родини: "Найдешевші люди в світі". Зазначимо, що нещодавно модному будинку Dolce&Gabbana був оголошений бойкот після того, як Габбана образив Селену Гомес.

"Проте, попри втрату клієнтів, дизайнер не став стримуватися і продовжив ображати знаменитостей",- сказано в повідомленні.

Окрім того, раніше Стефано Габбана висловився про скандал із сексуальними домаганнями.

"Це не ново! Лукіно Вісконті запропонував Хельмуту Бергеру і Алену Делону розділити з ним ліжко... Але послухай, ти сам вирішуєш, погодитися, чи ні. Це правда, всі це знають. Через 20 років ви всі говорите: "Ах, він торкнувся моєї дупи!" Так що це зовсім не насильство", - сказав він у недавньому інтерв'ю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська зірка Кім Кардашьян зустрілася з президентом США Дональдом Трампом для обговорення тюремної реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?