Наїзд машини на людей в Німеччині: з'явилася трагічна звістка
Категорія
Світ
Дата публікації

Наїзд машини на людей в Німеччині: з'явилася трагічна звістка

Наїзд машини на людей в Німеччині: з'явилася трагічна звістка

У поліції і прокуратурі Німеччини заявили, що одна людина загинула після  наїзду автомобіля на натовп в німецькому місті Гейдельберзі 25 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.
Повідомляється, що загиблим є 73-річний чоловік, який отримав серйозні травми в результаті атаки. Поліція раніше повідомляла, що один з потерпілих був у важкому стані. Двоє інших поранених, 32-річний австрієць і 29-річна боснійка, були госпіталізовані, але їх вже виписали.
«Немає ніяких ознак терористичного підґрунтя», - заявив, представник поліції Девід Фаульхабер, коментуючи напад. Про можливі причини атаки він говорити відмовився.
Читайте також: Інцидент з десятками тих, хто отруївся в Німеччині: з'явилося відео з місця подій
Зараз підозрюваний з важкими пораненнями знаходиться в лікарні Гейдельберга. Тривають слідчі дії на місці нападу.
Німецька газета Bild пише, що підозрюваний має проблеми з психікою, але офіційного підтвердження цьому немає. Невідомими залишаються також і дані про нападника, хоча окремі місцеві ЗМІ повідомили, що підозрюваний - молодий німець.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  десятки людей отруїлися невідомою речовиною, яку розпорошили в повітрі аеропорту німецького Гамбурга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?