Наїзд на натовп в центрі Нью-Йорка: водій зізнався, що хотів "вбити їх усіх"
Категорія
Світ
Дата публікації

Наїзд на натовп в центрі Нью-Йорка: водій зізнався, що хотів "вбити їх усіх"

Наїзд на натовп в центрі Нью-Йорка: водій зізнався, що хотів "вбити їх усіх"
Джерело:  Associated Press

Колишній військовослужбовець Збройних сил США Річард Рохас, що скоїв  наїзд на натовп людей у центрі Нью-Йорка 18 травня, зізнався, що хотів "вбити їх усіх".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Поліцейські, що проводили затримання чоловіка, стверджують, що на той момент він хитався, у нього було невиразне мовлення та скляні очі.

Читайте також: Не теракт: поліція прокоментувала ДТП в центрі Нью-Йорка

У крові затриманого виявили наркотичну речовину фенциклидин. Сам він стверджує, що чув голоси, які наказували йому наїхати на людей, що йшли по переповненому тротуару. За його словами, правоохоронці були повинні застрелити його, щоб зупинити.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 травня на Таймс сквер у Нью-Йорку автомобіль збив десятки людей на загороджувальні блоки, в результаті чого загинула 18-річна дівчина, ще 23 людини постраждали. Четверо з них находяться у тяжкому стані, ще двоє отримали важкі травми.

Раніше водія затримували за водіння у нетверезому стані у 2008 та 2015 роках. У 2013 році він був засуджений до трьох місяців позбавлення волі за водіння у стані алкогольного сп'яніння під час служби на флоті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?