"Найкрасивіша жінка на планеті": Кейт Міддлтон вразила неймовірним образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Найкрасивіша жінка на планеті": Кейт Міддлтон вразила неймовірним образом

"Найкрасивіша жінка на планеті": Кейт Міддлтон вразила неймовірним образом
Джерело:  online.ua

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вразила фанатів вишуканою сукнею під час спільного виходу з принцом Вільямом, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Красуню можна сміливо назвати улюбленцею королеви Єлизавети ІІ, адже Кейт Міддлтон, на відміну від бунтівної Меган Маркл, дотримується всіх правил, встановлених Її Величністю. Нещодавній її вихід у Лондоні вкотре це підтвердив.

"Принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали дитячий госпіталь Evelina London, де поспілкувались з персоналом лікарні, батьками та маленькими пацієнтами. Герцоги стали новими патронами шпиталю, відтак провели чимало часу в клініці.Варто зазначити, що Кейт Міддлтон виглядала дуже скромно та елегантно. Вона вбрала стильну сукню зеленого кольору з білими цятками від L.K.Bennett, яка повністю відповідала королівському етикету. Довжина вбрання була нижче коліна, а верх його застібався на ґудзиках. Окрім цього, Кейт зробила акуратну укладку волосся і природний макіяж", - сказано в повідомленні.

Шанувальник Кейт не втомлюються називати її "найкрасивішою жінкою на планеті" з чудовим смаком та манерами.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що принц Гаррі зробив неймовірне фото вагітної Меган Маркл в лісі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?