Найкрасивіші дівчата України: XXL випустив пікантний календар на 2020 рік
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найкрасивіші дівчата України: XXL випустив пікантний календар на 2020 рік

Найкрасивіші дівчата України: XXL випустив пікантний календар на 2020 рік
Джерело:  online.ua

Популярний чоловічий журнал XXL за традицією випустив пікантний календар на 2020 рік з найкрасивішими і найсексуальнішими українками. Його героїнями стали відомі українські дівчата, відверті фото яких робили на фоні люксових авто, повідомляє ONLINE.UA.

Цього року героїнями календаря стали: українська гімнастка і фіналістка "Танців з зірками-2019" Анна Різатдінова, солістка "НеАнгелів" Слава Камінська, екс-учасниця "ВІА Гри" Міша Романова, співачка Мішель Андраде, телеведуча Леся Никитюк, а також майстер спорту зі спортивної гімнастики і модель Ілона Чорнобай, телеведуча Emma D, підприємниця Олександра Британь, Ольга Канчурова, Світлана Тимошевська, Аріна Кравець і Марина Бех-Романчук. Дівчата в сексуальній білизні позували на фоні потужних автомобілів відомих світових брендів.

Пікантний календар на 2020 рік глянець XXL назвав Drive Time. Його автори побажали українцям, щоб майбутній рік для них був таким же драйвовим і прекрасним, як дівчата на фото.

"Люксові авто і красиві дівчата завжди заводили джентльменів. А їх поєднання - воістину гаряча суміш, здатна зігріти чоловіче серце в найлютіший мороз", - йдеться в анонсі до календаря.

Нагадаємо, пікантний календар на 2020 рік став шостим в скарбничці чоловічого глянцю. У минулому році в нього потрапили українські моделі, телеведучі та співачки, які для фото позували в напівоголеному вигляді у ванній, наповненій водою різними відтінками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що авторитетний журнал People нарешті назвав ім'я найсексуальнішого чоловіка 2019 року. За версією видання, перемогу здобув всесвітньо відомий співак Джон Ледженд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?