Найпопулярніший кліп у YouTube відновили після хакерської атаки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найпопулярніший кліп у YouTube відновили після хакерської атаки

Найпопулярніший кліп у YouTube відновили після хакерської атаки
Джерело:  independent.co.uk

Найбільш переглядаємий кліп у YouTube на композицію Despacito, який був видалений після хакерської атаки угрупованням Prosox and Kuroi'sh, знову доступний для перегляду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

Читайте також: Соцмережі підірвала новина про приїзд Джастіна Тімберлейка в Київ

Хакерське угруповання під назвою Prosox and Kuroi'sh зламало групу каналів під назвою Vevo на відомому ресурсі YouTube. Вони підмінили кліп на пісню Despacito пуерториканських співаків Луїса Фонсі і Дедді Янкі, своїм відео, на якому були зображені люди в масках зі зброєю. В описі знаходився надпис "Звільніть Палестину".
Окрім цього, разом з роликом на пісню Despacito зникли і деякі відеокліпи інших відомих виконавців, серед яких Шакира, Дрейк та Селена Гомез.
Нагадаємо, на початку місяці кліп на пісню Despacito побив свій власний рекорд і став першим відео, що набрало більше п'ять мільярдів переглядів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Антоніо Бандерас змінився до невпізнання заради ролі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?