Найстаріша пацієнтка з коронавірусом вилікувалась у Нідерландах - дивовижна історія
Категорія
Світ
Дата публікації

Найстаріша пацієнтка з коронавірусом вилікувалась у Нідерландах - дивовижна історія

Найстаріша пацієнтка з коронавірусом вилікувалась у Нідерландах - дивовижна історія
Джерело:  online.ua

Корнелія Рас, 107-річна жителька Нідерландів, стала найстарішою пацієнткою з коронавірусом COVID-19 у світі, яка одужала. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання NL Times.

Вважається, що жінка підхопила небезпечну інфекцію під час церковної служби у будинку для літніх людей. Це сталося у середині березня. Вже цього понеділка, 6 квітня, жінка залишила лікарню.

У Всесвітній організації охорони здоров'я на звернення журналістів відповіли, що не мають даних про більш старих пацієнтів з новим коронавірусом, які б побороли хворобу.

До того "титулом" найстарішої особи, яка вилікувалася від COVID-19, володів 104-річний мешканець американського штату Орегон.

Слід зазначити, що в Нідерландах випадок Корнелії Рас — не єдиний у своєму роді. Там зафіксували коронавірус у 101-річної жінки та 103-річного чоловіка.

За даними Університету Джона Гопкінса, у Нідерландах понад 20 тисяч випадків COVID-19 станом на 9 квітня. З них летальними стали понад 2 тисячі.

Як повідомляв ONLINE.UA, коронавірус COVID-19 може "активуватися" заново у людей, які нібито вилікувалися — такі дані наводять південнокорейські вчені за підсумками дослідження. Вони пояснили, що йдеться не про повторне зараження, а "реактивацію".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?