Найулюбленіше висловлювання Трампа стало словом 2017 року
Категорія
Світ
Дата публікації

Найулюбленіше висловлювання Трампа стало словом 2017 року

Найулюбленіше висловлювання Трампа стало словом 2017 року
Джерело:  BBC

Англійський онлайн-словник Collins щорічно називає найпопулярніше слово року. Цього року "переможцем" стала улюблена фраза президента США.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

У 2017-му словом року став термін "fake news" (неправдиві новини), який означає помилкову, але часто сенсаційну інформацію, яку поширюють у ЗМІ та соцмережах під виглядом новин.

Читайте також: Улюблена соцмережа Трампа вводить декілька нововведень

Цього року популярність фрази зросла на 365%, неабияку роль у цьому зіграв президент США Дональд Трамп, який часто використовував її у своїх виступах та твітах.

До списку популярних слів 2017 року також увійшли такі поняття: "Insta" - скорочена версія назви соціальної мережі Instagram, "спіннер" - розважальна іграшка-крутилка, а також "Antifa" - громадський рух боротьби з фашизмом.

Як повідомляв ONLINE.UA, якщо американський лідер Дональд Трамп перестане користуватися соціальною мережею Twitter, то її ринкова вартість впаде на $2 мільярди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?