Найвпливовіші люди 2020 року - чому знову осоромився Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Найвпливовіші люди 2020 року - чому знову осоромився Путін

Найвпливовіші люди 2020 року - чому знову осоромився Путін
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін знову зганьбився на міжнародній арені - російський президент просто вилетів зі списку найвпливовіших людей світу за версією авторитетного журналу TIME. Варто звернути увагу на те, що у цей рейтинг потрапили лідерка ФРН Ангела Меркель та глава Білого дому США Дональд Трамп. Окрім того, у топі також опинилися відомі співаки, науковці та правозахисники. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт видання.

Що важливо розуміти, список зі ста найвпливовіших людей світу поділили на п'ять категорій. Серед них – "Кумири", "Титани", "Лідери", "Діячі мистецтва" та "Новатори".

В категорії "Лідери", окрім Меркель та Трампа опинилися ще американський політик Джо Байден, президент Китаю Сі Цзіньпін, очільник Бразилії Жаїр Болсонару та інші.

До "Титанів" віднесли гендиректора Google Сундара Пічаї, директорку міжнародного валютного фонду Крісталіну Георгієву тощо.

В категорію "Новатори" потрапили астронавтки NASA Джессіка Меїр та Христина Кук, а також вірусологиня з Уханьського інституту Ши Чженлі.

До найвпливовіших діячів мистецтва зарахували відому американську співачку Селену Гомез та південнокорейського режисера Пон Чжун Хо.

У категорії "Кумири" опинилися засновники руху Black Lives Matter, тенісистка Осака Наомі та правозахисниця Анджела Девіс.

Не можна не згадати про те, що найвпливовішою людиною світу в 2015 році читачі журналу Time визнали саме Володимира Путіна, однак у цьому році він ганебно вилетів зі списку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 23 вересня офіційно стало відомо, що команда очільника Кремля Володимира Путіна неочікувано для всіх ухвалила рішення про розширення списку представників ЄС, яким заборонений в’їзд на територію РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?